Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik had gebruinde boter nodig voordat mijn worteltaart cupcake roomkaasglazuur… plusteken wh

Ik had gebruinde boter nodig voordat mijn carrot cake cupcake roomkaasglazuur… plusteken terwijl ik weliswaar bezig wasgoed, besloot ik eentje batch van 2 kopjes te maken. Ie is zo lekker te taart… plusteken zo gemakkelijk… maar ie is eentje reserve stap diegene ik nooit wil uitrichten. Ik bakte 4 stokjes ongezouten boter te eentje pan (zie 2e kiek voordat kleurveranderingen) plusteken liet ie daarna onafgedekt te den koelkast te eentje kom koelen. Ik roerde ie ruwweg elk half uur wegens er zeker van te zijn dat den gebruinde stukjes gestaag verdeeld waren totdat ie langzaam weer hard worden (jij kunt den voortgang zien). Ik vormde eentje vierkant tussen 2 stukken perkament, sneed te 4 stukken plusteken wikkelde ie weer te 4 stokjes. Watten ik dit weekend noch nodig heb voordat ie verglaassel, vries ik te voordat zometeen gewoonte (waarschijnlijk te sommige chocoladekoekjes of rijstkrispierepen). . .

gerelateerde artikelen

Back to top button