Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik heb nu dagen 3 zeer rijpe bananen op mijn gootsteen staan ​​plus moest zij gewoontes. Mijn l

Ik heb nu dagen 3 zeer rijpe bananen op mijn gootsteen staan ​​plus moest zij gewoontes. Mijn laatste partij bananenbrood wasgoed noch den uitgelezene, dus ik probeerde vandaag ene verfrissend recept voordat bananenmuffins van sallysbakeblog. Ie recept bestaat werkelijk uit bananencupcakes met kaneelroomkaasglazuur… maar ik laat ie verglaassel weg, waardoor ie volgens mij muffins wordt. Zij zagen er qua uitwendig ene ietsje maf uit, omdat ik geen melk plus zure slagroom op kamertemperatuur gebruikte… dus mijn boter worden hard plus veranderde te kiezelstenen diegene tijdens ie gevangenissen dit kleine zakjes/gaatjes creëerden. Ach ja. Zij smaken nog steeds lekker 🙃. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button