Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik heb ene toegevoegd Pillsbury-taartbodem te mijn koelkast gehad plusteken ben noch van project iets te uitrichten

Ik heb ene toegevoegd Pillsbury-taartdeeg te mijn koelkast gehad plusteken ben noch van project er iets mee te uitrichten. Dus maakte ik “taartkorst”. just5514, ik had dit lang geleden voordat ie voorgerecht erop jou thuis! Veelal is ie den bedoeling dat ie van den sprankjes komt nadat jij ene werkelijke taart hebt geproduceerd… maar te dit geval heb ik den hele te den zaak gekochte roof te stukjes gesneden met ene pizzasnijder. Verdelen den stukken op ene met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ruimschoots met kaneel/suikermengsel, prik elk stuk met ene vork plusteken kattenbak op 450 graden tijdens 10 minuten. Zij zijn verslavend. Ik zullen ie noch adviseren wegens ge met zij thuis te zijn. .

gerelateerde artikelen

Back to top button