Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik heb ene koekjesglazuurtechniek uitgeprobeerd diegene ik ene twee maanden geleden op insta zag.

Ik heb ene koekjesglazuurtechniek uitgeprobeerd diegene ik ene twee maanden geleden op insta zag. Hiermee kunt u ene coole marmerlook krijgen. Ik gebruikte sallysbakeblog ie lieve recept voordat vanillebotercrème (slechts ene halve batch), maakte 3 tinten plus liet zij ronddraaien op perkament (slechte dag wegens zonder perkament te komen, dus ik gebruikte mijn vetvrij papiervierkantjes voordat zelfgemaakte karamels 🤦🏻‍♀️ ). Hoe dan zowel, jouw legt er perkamentpapier op plus rolt ie vervolgens uit te ene gelijkmatige verachtelijk. Daarna gaat ie te den vriezer totdat ie zeer bevroren is (enkele uren of ene nacht). Ten slotte gewoonte jouw dezelfde koekjesvormer indien voordat jouw koekjes plus knipsluiting jouw ie verglaassel uit. Jouw moeten snel werken, want ie ontdooit intact snel plus ie wordt moeilijker wegens te exporteren. Ie zag er ene ietsje maf uit, ik plofte gewoon met den ruwe randen op ie koekje, dus ik heb ie gladgestreken met ene spatel. Cool effect, maar ie is onwaarschijnlijk dat ik ie nog ene keer zullen exporteren. .

gerelateerde artikelen

Back to top button