Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik heb mijn granola noch meer geproduceerd sinds wij erachter kwamen dat Colin ene ernstige pinda-allergie heeft.

Ik heb mijn granola noch meer geproduceerd sinds wij erachter kwamen dat Colin ene ernstige pinda-allergie heeft. Den meeste notenhouten wordt vervaardigd met pindanoot’s plusteken zijn voordat onzerzijds wederrechtelijk terrein. Ik besloot EINDELIJK ene notenvrije versie te maken. Dankzij Amazon vond ik geroosterde gezouten pepita’s van ene onderneming dat geen kruisbesmetting veroorzaakt met belangrijke allergenen, zoals pindanoot’s. Hoe dan zowel, ie is idem kruidenmengsel… maar ik heb gepofte quinoa ingeruild voordat den notenhouten. Bleek massaal! Ik schenkkan noch wachten wegens ie ochtend ter mijn yoghurt te hebben. Ik gewoonte voordat dit batch ene pan van 20 x 15,5 inch. . Ingrediënten: 1 kopje pompoenpuree • 1 kopje zuivere ahornsiroop • 3/4 kopje olijfolie • 2 theelepels zoutig • 2 theelepels vanille • 1 theelepeltje pompoentaartkruiden • 2 theelepels kaneel • 6 kopjes ouderwetse haver • 2 kopjes gepofte quinoa • 1,5 kopjes gezouten pepitas • 1 kopje geraspte kokosnootvlokken. . . Verwarm den oven voordat op 350. Meng alle natte ingrediënten plusteken smaakstoffen ter ene uitgestrekte kom. Stuurroer den resterende ingrediënten erdoor plusteken positie zij op ene met bakpapier beklede bakplaat (ter voorliefde ene bakplaat van 20 x 15,5 inch wegens alles ter één keer te verrichten) plusteken verkavelen ie ter ene gelijkmatige verachtelijk. Kattebak met tussenpozen van 10 minuten (trek uit den oven plusteken stuurroer elke keer) totdat alles goudbruin is werd plusteken ie mengsel is opgedroogd. Ie toestaan vrijwel 50 minuten. Laat verkoelen plusteken bewaar ter ene luchtdichte verpakking. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button