Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik heb vanavond eentje verrassend recept geprobeerd: taquito’s met gebakken kip plus kaas. Zij bleken

Ik heb vanavond eentje verrassend recept geprobeerd: taquito’s met gebakken kip plus kaas. Zij zijn intact was slagen plus ik zullen zij zeker nog eentje keer maken. *Merknaam op dat ik nog nooit eentje taquito heb gehad – dus geen vergelijking met verwijsbrief (ik weet zeker dat gefrituurde huis zijn…). Ik volgde ie recept van tastesbetterfromscratch plus maakte den gebakken versie…mijn enige gebrek wasgoed ie gewoonte van bloemtortilla’s (tacoformaat) ter positie van maïs – gewoon mijn persoonlijke voorliefde. Ik gebruikte plantaardige olie-kookspray ter positie van te borstelen met zonnebrandolie plus deed eentje tweede snelle spray onmiddellijk uit den oven. Ik bakte er 10 plus vroor er 8 ter voordat ie avondeten nog eentje avond. Wegens ie ter te vriezen, wikkelde ik elke taquito stevig ter plasticfolie plus plaatste zij samen ter eentje plastic diepvrieszak. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button