Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik heb vandaag mijn “toegevoegd” uur tweedehands wegens uit te slapen plusteken heb nog tijdstip wegens watten gebakken p

Ik heb vandaag mijn “toegevoegd” uur tweedehands wegens uit te slapen plusteken heb nog tijdstip wegens watten gebakken pompoenkruiddonuts te maken voordat ie ontbijt. Ik volgde ie recept van sallysbakeblog plusteken eindigde met 12 gewone donuts plusteken 12 mini-donuts. Zij waren absoluut meer muffinachtig dan mijn andere favoriete donutrecept, maar nog steeds hevig lekker. Zorg ervoor dat u den donutpannen juist invet voordat u zij gaat gebakken. Den mini’s bakten 8 minus plusteken 11 minus voordat den gewone. Ter positie van bruine suikerglazuur gebruikte ik mijn standaard vanilleglazuur (1 kopje poedersuiker, 1/8 kopje melk, 1 theelepeltje vanille plusteken eentje snufje zoutig). Ik doopte den warme donuts relatief snel te ie verglaassel nadat zij uit den oven waren gehaald. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button