Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik hou van dit lunch wegens meer dan één reden • Ten eerste is hij lekker plus rijk aan voedingsstoffen

Ik hou van dit lunch wegens meer dan één reden🤩 • Ten eerste is hij lekker, rijk aan voedingsstoffen, volop eiwitten plus zorgt ervoor dat ik tevreden blijf. Den tweede reden? Ik kook één keer plus lunch daarna drietal of viertal dagen! • Dit is den gemakkelijkste lunch wegens samen te stellen indien jou eenmalig den eerste stukken hebt gekookt! Overheen ideaal gesproken! • Ik marineer twee kipfilets te olijfolie, ie vruchtensap van eentje halve citroen plus daarna weerga porties knoflookzout, uienpoeder, Italiaanse smaakstoffen, oregano, gemalen zwarte peper, zoutig zoals smaakwaarneming plus eventuele verse smaakstoffen diegene ik nog heb ligt. Na vrijwel eentje uur toebereiden legt u den tieten op eentje met bakpapier beklede bakplaat plus zet u zij te den oven op 350°C lopend 16-20 minuten. • Hier is echter den tool: den tweede van jou spruitjes plus doen er olijfolie, zoutig plus peper te voordat jou jou kip klaarmaakt. Positie zij 20 minuten vóór den kip te den oven (Brussel is te totaal vrijwel 40 minuten gaar, 20 minuten terwijl jou den kip klaarmaakt). den kip plus 20 zowel met den kip!) • Terwijl dit zieden, maak jou den rijst diegene jou nog hebt ligt. Ik vind den traderjoes bruine rijst plus quinoa diegene jou te den magnetron kunt zetwerk ie makkelijkst! • Vervolgens begon ik met eentje voet van gemasseerde boerenkool, voegde mijn rijst, mijn geroosterde spruitjes plus gehakte kipfilet toe. Hiervoor heb ik zowel nog eentje scheutje garlic.expressions dressing plus eentje ietsje traderjoes Za’atar smaakstoffen afgetopt. • Ie is zo eenvoudig! Plus omdat alles zo ja opwarmt, is ie zo gemakkelijk wegens ie steeds weer te uitrichten! Daarbij kun jou verschillende dressings of sauzen toevoegen indien jou ie elke dag eentje ietsje wilt veranderen! •

gerelateerde artikelen

Back to top button