Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik schenkkan jij noch zei hoe opgewekt ik ben dat ie lentesaladeseizoen voordat den deur staat!! • Wie verschillend

Ik schenkkan jij noch zei hoe opgewekt ik ben dat ie lentesaladeseizoen voordat den deur staat!! • Wie is er nog meer klaar voordat felle tinten, heldere smaken plus ie blijft lekker warm zometeen op den avond?! Ik weet dat ik dat ben. • Ik ben ene warm-weermens te hart plus nieren. Zelfs te ie holst van den warmte van Georgia ben ik opgewekt! Dus nu den dagen langer plus warmer wordt, word ik eenzaam maar gelukkiger plus gelukkiger. Seizoensdepressie wie? • Den ingrediënten voordat dit salade: – Voet van romaine – Gesneden wortelen – Gesneden komkommer – Zonnebloempitten – Kersentomaatjes – Airfryer Spruitjes plus flespompoen – Ter blokjes gesneden avocado – Chilipepitas – Gesneden kalkoenfilet – Verkruimelde gorgonzolakaas – Knoflookdressing met ene scheutje balsamicovin! • Watten ga jij vandaag lunchen? •

gerelateerde artikelen

Back to top button