Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik vermag noch geloven dat ie meer dan twee klas heeft geduurd sinds ik zoals Minnesota verhuisde wegens aardappelkoekjes te maken

Ik vermag noch geloven dat ie mij meer dan 2 klas heeft gekost sinds ik zoals Minnesota verhuisde wegens voordat den eerste keer eentje pieper totdat eentje heet rechtbank (of ovenschotel??) te maken! Ie is eentje van mijn favorieten plus ik begrijp noch waarom ik ie totdat nu toe noch heb geproduceerd. Ik heb eentje recept van iwashyoudry iets gewendraken plus ie wasgoed heerlijk. . . Ingrediënten: 1 pond rundergehakt/bizon • 1 ui • ~3 kopjes diepvriesgroenten, ontdooid (ik gebruikte erwten, maïs plus wortels) • 1 lip kiproom (ik had geen champignonroom te mijn voorraadkast) • 1/ 2 kopjes zure slagroom • 1 oz roomkaas (optioneel, maar maakt ie reserve lekker!) • 1/4 kopje melk • 1-1,5 kopjes geraspte cheddarkaas (verdeeld) • 1/4 theelepeltje knoflookpoeder • 1 theelepeltje droge mosterd • 1 /2 theelepeltje zoutig • 1/4 theelepeltje peper • 1 zakje bevroren aardappelkoekjes • bieslook of groene uien fijngesneden (optioneel voordat topping). . . Routebeschrijving: Verwarm den oven voordat op 400. Kattenbak ie gehakt plus den ui te eentje koekepan totdat zij gaar zijn plus den uien zacht zijn. (Ik had dit te den vriezer te eentje batch van 1 pond, dus ik heb ie gewoon ontdooid). Giet ie vettig overheen plus zet opzij. Meng te eentje omvangrijke mengkom den kippensoeproom met den zure slagroom, melk plus smaakstoffen. Stuurroer ie afgekoelde mengsel van gehakt plus uien, ontdooide groenten plus 1/2 kopje geraspte cheddarkaas erdoor. Positie ie hele mengsel te eentje ingevette ovenschaal van 9×13 inch (OF splits ie te twee 8×8 schalen wegens er één te kokerij plus één te te vriezen – mijn favoriete bezigheid op dit ogenblik). Bedek met rijen bevroren aardappelkoekjes (NIET ontdooid) plus bestrooi met nog eentje 1/2-1 kopje geraspte cheddarkaas. Kattenbak tijdens 30 minuten op 400 graden onder folie, verwijder vervolgens den folie plus kattenbak nog ooit 20 minuten. Kras ie uit den oven zodra ie bubbelt plus den peuters plus kaas zijn licht goudbruin. Laat vrijwel 10 minuten verkoelen (mits jij kunt wachten) voordat jij ie serveert. Garneer indien gewenst met gehakte groene uien of bieslook. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button