Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik kon ter mijn eentje ie stulp uit gaan voordat ene zeer therapeutische winkeltrip

Ik kon ter mijn eentje ie stulp uit gaan voordat ene zeer therapeutisch dagje winkelen honingbij aldiusa plus ie wasgoed groots! Swipe wegens den surplus van mijn zeer rommelige winkelwagentje te zien. Wij hadden zoveel goedje noch meer! Landon is nu 4 weken oud! Den tijdstip vliegt terwijl wij onzerzijds bijstellen aan ie ouderschap. Ie wasgoed zo komisch wegens even ene ietsje me-time te hebben! Voordat ie voorgerecht karren na mijn keizersnede plus voordat ie voorgerecht sinds augustus eenzaam ie stulp verlaten! 😳 Weldra op ie spijskaart: Varkensvlees Carnitas Cowboy Koekepan Garnalen Taco’s BBQ Kip Flatbread Pizza’s Kipworst & Broccoli Plaatpan Avondmaal Red Bag Chicken Sandwiches Ofschoon geproduceerd dit week: Hamburgers Loempia ter ene Kom

gerelateerde artikelen

Back to top button