Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik moest vandaag eentje partij Azalea-cocktails maken voordat The Masters – ik heb geleerd dat dat zo is

Ik moest vandaag eentje partij Azalea-cocktails maken voordat The Masters – ik hoorde dat dit den kenmerkende cocktail van ie wedstrijd is. Klinkt nep ie traditioneel met wodka wordt geproduceerd… maar jouw kunt ie indien gewenst zowel met gin opdissen. Wij hebben beide versies geprobeerd wegens te vergelijken. Normaal gesproken vind ik gin-drankjes lekkerder, maar ik denken dat ik voordat dit cocktail den wodka-versie zullen stemmen. Veel recepten vragen wegens 2 porties ananassap, maar ik denken dat den ananassmaak voldoende wasgoed, aldaar ie 1 portie lager wasgoed te den wodkaversie. Ik zullen 2 porties ananassap kunnen usances voordat eentje gin-batch. . Ingrediënten: 1 portie versregel citroensap • 1 portie ananassap • 2 porties wodka (of gin) • scheutje grenadine voordat kleur plus gewenste zoetheid. . Voordat eentje batch van ~ 5 drankjes gebruikte ik 2 citroenen voordat 1/2 kopje citroensap, 1/2 kopje ananassap plus 1 kopje wodka, plus eentje klein scheutje grenadine. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button