Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik nam ene ​​kortere weg met saus uit den winkelzaak… maar maakte mijn inherent noedels… zooo I th

Ik nam ene ​​kortere weg met saus uit den winkelzaak… maar maakte mijn inherent noedels… zooo, ik denken dat ik ie langer heb toestaan duren? 🤔. Ik wasgoed zo vermoeid van ie maken ervan dat ik noch ooit denk dat ik er zelfs van zullen genot… maar ie bleek ZO lekker te zijn. Ie is noch super pittig, dus voeg desgewenst toegevoegd saus uit den winkelzaak toe. Ie komt erop neer dat ik ie recept bewaar plus den volgende keer voorheen op den dag start. . . Pasta: 2 1/2 kopjes meel voordat alle doeleinden (plus meer voordat ie vormen) • 3 uitgestrekte eieren • 1/2 theelepeltje zoutig • 3 eetlepels water op kamertemperatuur ••• Samenvoegen plus vormen totdat ie deeg vormt – ik gewoonte mijn keukenmachine wegens te opstarten plus dan nog even vormen. Dek ie overheen ter plasticfolie plus laat ie 30-60 minuten uitgerust. Klaargemaakt ie mengsel van vleessaus plus ricotta. Indien jou klaar bent wegens den lasagne ter laagjes te leggen (jou hoeft zij noch voorgerecht te zieden), rol dan ter vellen – ik ging zoals ene 3 ter mijn pastaroller plus deed één verachtelijk vellen vanaf keer terwijl ik den lasagne samenvoegde. . . Vleessaus: 1 pond gemalen Italiaanse kalkoenworst • 1 pond rundergehakt • 1 kleine ui, gehakt • 2-3 teentjes look, fijngehakt • 24 oz winkelgekochte saus (ik gewoonte den romige tomatensaus van Wee Willy). ••• Voeg den ui plus ie gehakt toe aan ene koekepan, zoutig plus peper, plus indien ie vlees halfbruin is, voeg jou den look toe. Eenmalig gaar, zet ie vuur uit plus laat ie grootste percentage van ie vettig weglopen. Stuurroer den saus erdoor plus zet bijzonder voordat laagjes. . . Ricottamengsel: 16 oz ricottakaas • 1 ei • 1 kopje geraspte Parmezaanse kaas • 1 theelepeltje zoutig • 1 theelepeltje peper ••• Combineer alles ter ene kom plus zet opzij voordat laagjes. . . Ie enige toegevoegd ingrediënt is 2-3 kopjes geraspte mozzarellakaas. Bestrijk voordat ene verachtelijk den bodem van ene ovenschaal van 9×13 met vleessaus, vervolgens met noedels, schop vervolgens 1/3 van ie ricottamengsel op plus verdelen ie uniform, strooi 1/3 van den mozzarella. Herhaal x3 liggen noedels plus doen er dan nog ene verachtelijk vlees/ricotta/mozzarella doodmoe. Strooi er misschien nog watten Parmezaanse kaas overheen wegens ie overheen te maken. Kattenbak afgedekt met folie op 350 graden tijdens 40 minuten. Verwijder den folie plus kattebak nog ooit 10-15 minuten of totdat den kaas bruin begint te wordt. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button