Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik probeerde den overgebleven karnemelk te mijn koelkast op te maken, dus maakte ik watten buttermi

Ik probeerde den overgebleven karnemelk te mijn koelkast op te maken, dus maakte ik watten karnemelkkoekjes. Super eenvoudig te maken – ik heb ie recept van sallysbakeblog tweedehands. Mijn enige lichaamsgebrek wasgoed ie gewoonte van Mike’s Hot Honey (te positie van gewone honing) te ie deeg… omdat ik denk dat ie zij ene subtiele kick zullen geven. Maar ik kon ie uiteindelijk nuchter noch zeggen 😕. Ik heb zij zowel uitsluitend op ie einde bestreken met ene ietsje gesmolten boter plus zonder reserve honing. Den meeste waren bevroren plus ik had geen zin wegens plakkerigheid toe te voegen. Hoe dan zowel, mits ik weer zelfgemaakte koekjes zullen maken, zullen ik dit recept zeker gewoontes. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button