Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik vind ie groots dat wij den najaar ingaan, maar blijf vasthouden aan mijn favoriete zomermaaltijd (vervaardigd

Ik vind ie groots dat wij den najaar ingaan, maar blijf vasthouden aan mijn favoriete zomermaaltijd (reserve speciaal vervaardigd omdat Colin mij hielp erbij ie uitzoeken van regenboogkleuren te ie productenpad 🥰). Er zit gegrilde kip plusteken watten rotini onder ofschoon dit groenten wegens er ene vullende voorgerechtsalade van te maken. Wij gewoontes ruimschoots zoutig + peper + Montreal-kipkruiden op kipfilet plusteken Tom grilt totdat 160-165 inwonende temperatuur met ene rusttijd van 10-15 minuten vóór ie snijden. Steak zullen zowel groots zijn. Groenten kunnen alles zijn watten er was uitziet te verschillende tinten – ik gebruikte rauwe asperges (te tweeën gesneden plusteken te stukjes van 2,5 cm), kerstomaatjes, sjalotjes, gegrilde suikermaïs, gele/rode paprika plusteken ene gesneden watermeloenradijs. Ik wed dat bosbessen zowel was zullen zijn plusteken ene ontbrekende kleur zullen toevoegen! Ten slotte ben ik geobsedeerd om dit nieuwe saladedressing diegene ik dit zomer heb geprobeerd: Wildfire Citrus Lime Vinaigrette. Ie is zuivel- plusteken eivrij plusteken heeft geweldige smaakwaarneming. Ik vermag ie uitsluitend verkrijgen erbij ene van onze supermarkten of rechtstreeks erbij ie restaurant. .

gerelateerde artikelen

Een commentaar

  1. I was trying to figure out the purple thing! Absolutely beautiful and looks very tasty too! Winner winner 🐔 🍽

Back to top button