Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik vind ie spijtig dat ik dit schooljaar den versie van ie knoflookfestival te Kleef heb gemist

Ik vind ie spijtig dat ik dit schooljaar den versie van ie knoflookfestival te Cleveland heb gemist. Dus ik heb vanavond mijn uiterst knoflookachtige leegeten geproduceerd: spaghetti aglio e olio. Ie is ene eenvoudige pasta met ene pittige, knoflookachtige bite. Ik gewoonte ie recept van Ina Garten – plus ene twee belangrijke waar wegens op te merken: . . •Zij vermeldt ie gereserveerde pastawater noch onder den ingrediënten. Indien u dit stap waas, zou ie eindresultaat noch werken. Ik zullen 2 kopjes pastakookwater voorbehouden voordat ie geval jij aan ie einde reserve nodig hebt. Den mijne had vanavond welnu watten meer kunnen usances. • Op haar ingrediëntenlijst staat ie veel knoflookteentjes… plus noch alle knoflookteentjes zijn even vitaal. Ik gewoonte 1/3 kopje versgehakte look. Ja, ie is intact veel look… plus jij ruikt er misschien welnu ene dag zoals. Wij vinden ie echter den moeite waard. •Ik heb reserve peterselie toegevoegd… 1/2 kopje oningewijde gewoon noch toereikend. Mijn totaal lagen waarschijnlijk po onder 1 kopje (nagenoeg 1 hele gedichtenbundel uit den supermarkt). Gewoonte krullend blad, geen volks blad. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button