Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik vond ie lastig wegens ene ​​broodrecept te vinden dat ik lekker vind voordat mijn broodbakmachine. Dus

Ik vond ie lastig wegens ene ​​broodrecept te vinden dat ik lekker vind voordat mijn broodbakmachine. Totdat nu toe wasgoed dit den lieve. Ik heb geprobeerd ene Red Strak Sourdough Yeast-pakket te gewoontes – ie ziet er noch uit mits zuurdesem, maar ie heeft ene goede smaakwaarneming. Ik zullen dit zeker nog ene keer doet. Dit recept is voordat ene (medium) brood van 1,5 lb. . . Ingrediënten: 1 kopje lauw water • 2 eetlepels plantaardige zonnebrandolie • 3 kopjes broodmeel • 2 eetlepels suiker • 1 theelepeltje zoutig • 1 pakket Red Strak Platinum Instant Zuurdesemgist (0,63 oz). . . Voeg den ingrediënten ter den vermelde volgorde toe aan den broodbakmachine. Stel ter op den 1,5 lb brood-, basis-/witbroodfunctie, tactvol den gewenste korstkleur (ik heb licht gedaan) plusteken druk op start! Ie brood moeten ter iets meer dan 3 uur gaar zijn. .

gerelateerde artikelen

Back to top button