Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik wasgoed hevig geestdriftig wegens dit lookbroodrecept te trachten sinds ik ie vorige week bewaarde.

Ik wasgoed hevig geestdriftig wegens dit lookbroodrecept te trachten sinds ik ie vorige week bewaarde. Ik heb eentje volwassene hoeveelheid geproduceerd, zodat ik meerdere kleinere broden kon invriezen voordat toekomstige diners. Dit partij omvatte ZES 9” broden stokbrood. Ie wasgoed te ieder geval den reserve moeite waard. Ik had ie hele brood kunnen opeten dat wij vanavond gebakken hebben. . . Ingrediënten: stokbrood (ik had twee ruwweg 60 cm volwassene broden) • 1,5 stokjes ongezouten boter, kamertemperatuur • 7 koppen look, geroosterd met olijfolie plusteken zoutig • 1/2 kopje geraspte Parmezaanse kaas • 2 theelepels zoutig (plus meer voordat look roosteren) • 1/3 kopje verse peterselie, fijngehakt • 2 eetlepels olijfolie • 1/2-1 theelepeltje rode pepervlokken (optioneel. Ik vergat dit keer toe te voegen). . Verwarm den oven voordat op 400°C. Snijd ie kapje van den knoflookkoppen, leg zij op aluminiumfolie, besprenkel zij met olijfolie plusteken bestrooi zij met zoutig. Wikkel ie te folie, leg ie op eentje pan plusteken tijdsindeling ie te den oven totdat ie goudbruin is. Ik denken dat ie vandaag ruwweg 40 minuten duurde? Ik volgde noch officieel, maar controleerde elke 10-15 minuten. Ruk uit den oven plusteken laat verkoelen. Mits u weldra brood gaat gebakken, verlaag dan den oventemperatuur totdat 350°C. Knijp den look op eentje schoolbord plusteken plet dit met eentje vork te den boter. Meng alle andere ingrediënten erdoor plusteken verdelen ie overheen ie brood. Op dit punt wikkelde ik alle broden te aluminiumfolie, deed den reserve broden te eentje ritssluiting plusteken bevroor. Kattenbak op 350 lopend 10-15 minuten (plusteken langer mits jij begint met bevroren). Kattenbak met open voorkant voordat knapperiger brood plusteken gewikkeld te folie voordat eentje taai middenstuk. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button