Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik wasgoed van project ie andere dessert van Colins verjaardagsfeestje te terpostbezorging voordat ik

Ik wasgoed van project ie andere dessert van Colins verjaardagsfeestje te terpostbezorging voordat ik den recepten vergeet diegene ik heb tweedehands: Cookie’n’Creme cupcakes! Ik heb veel recepten lezen plus dit is waar ik terechtkwam. Dit zijn veganistisch plus (ei/melk/noot) allergievriendelijk. Indien gewenst kunt u niet-veganistische versies van den yoghurt/zure slagroom/boter/eieren tradities. . Ie cupcakerecept is “cookies & cream Oreo cupcakes” van Simply Whisked. Voordat den frosting heb ik ene ander recept tweedehands: “Oreo frosting” van Kickass Baker (ik heb gewoon vegan boter & slagroom tweedehands). Ik heb ie versierd met ene mini Oreo erop plus watten toegevoegd gemalen Oreo’s. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button