Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik weet noch zeker hoe ik ie zo lang heb volgehouden zonder te terpostbezorging overheen mijn favoriete vakantiekant

Ik weet noch zeker hoe ik ie zo lang heb volgehouden zonder iets te terpostbezorging overheen mijn favoriete bijgerecht voordat den feestdagen: maïsschotel. Ik heb vergelijkbare versies van dit recept waargenomen… plus ik ben absoluut bevooroordeeld… maar ik denken dat ie recept van mijn huisgezin ie liefste is. 🙃. . Ingrediënten: 1 strafgevangenis Jiffy maïsbroodmix • 2 eieren • 1 opbergblik maïsroom • 1 opbergblik zoete maïs, uitgelekt • 1 struik groene uien, gehakt • 1 stokje boter • zure slagroom (~1-2 kopjes ish) • 240 ml geraspte cheddar kaas. . . Verwarm den oven voordat op 400 graden (mits jou iets verschillend bakt op 350 of 375 graden, dan gaat dat prima, maar dan moeten jou welnu langer gevangenissen). Klop den eieren te ene mengkom plus klop vervolgens den maïsroom, den uitgelekte maïs plus ie maïsbroodmengsel erdoor. Giet ie deeg te ene ingevette 9×13 ovenschaal. Fruit den groene uien te den boter, laat zij ene twee minuten koelen plus giet ie deeg erover (ik doen dit werkelijk te den magnetron wegens tijdstip plus gerechten te bezuinigen ingevolge den boter te eetlepels stukjes te ene kom toe te voegen met den gehakte groene uien. Magnetron met tussenpozen van 30 seconden lopend 1,5-2 minuten). Spade vervolgens den zure slagroom erop (2e plaatje) plus strooi den kaas erover. Kattebak op 400 lopend ~30 minuten totdat den kaas plus den randen goudbruin zijn. Laat tenminste 10 minuten koelen voordat u ie serveert. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button