Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik weet noch zeker met hoeveel uien ik ben begonnen…8 of 9?? Plus 1 stokje (veganistisch) maar

Ik weet noch zeker met hoeveel uien ik ben begonnen…8 of 9?? Plus 1 suikerklontje (veganistische) boter. Zij kookten op verachtelijk totdat middelhoog vuur, afgedekt lopend ~30-45 minuten, daarna haalde ik ie deksel eraf plusteken roerde ik vaak totdat zij gekarameliseerd waren. Reeds met ofschoon ene lang veranderingsproces… daarom maak ik zoveel mits er ter mijn pan past. Ik haalde ie uit den pan, liet ie koelen plusteken vroor den sprankjes ter batches van ene halve kop ter voordat toekomstig gewoonte. Zij maken vrijwel elk voedsel huis, maar wij gewoontes zij op sandwiches/hamburgers, pizza, pasta, dipsauzen (mijn hartige scones vandaag), enzovoorts…. .

gerelateerde artikelen

Back to top button