Culinaire Vreugde voor Iedereen

Ik zullen dit recept voordat romige worst-spinaziepasta van . ik laaiend

Ik zullen dit recept voordat romige worst-spinaziepasta van wyseguide ten zeerste aanbevelen. Ik maakte ene twee kleine afwijkingen, maar volgde voorts zijn gebruiksaanwijzing op. Ik heb 1,5 kg varkensgehakt tweedehands, omdat dat den verpakkingsgrootte is diegene ik kon vinden. Ik vond den smaakwaarneming van den specerijen/smaakstoffen te zijn recept lekkerder dan den kortere versie van Italiaanse worst. Op dit methode kon ik den venkelsmaak lichter maken, aldaar ik er noch zo van hou. Uiteindelijk gebruikte ik 2 kopjes pastakookwater, slechts 3/4 theelepeltje venkelzaad, slechts ~1/2 theelepeltje rode pepervlokken. schil van 1 citroen, plus parmezaanse kaas toegevoegd totdat den saus den gewenste zwelling had (misschien 3/4-1 kopje??). Ik heb zowel rotini-noedels tweedehands omdat Colin dit gemakkelijker vermag nuttigen. Zou dit zeker nog ene keer maken. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button