Culinaire Vreugde voor Iedereen

Instant Pot Jambalaya Ik vond ie omvangrijk wegens gisteravond dit instant Pot Jambalaya-soep te maken!

🎺🍲 Instant Pot Jambalaya 🎺🍲 Ik vond ie omvangrijk wegens gisteravond dit instant pot Jambalaya-soep te maken! Er is iets aan ie zieden van eentje complete maaltijd te den instant-pot, waardoor ik mij eentje superheld voel! 🦸‍♀️ Ie recept is van maryswholelife. Ie wasgoed zo gemakkelijk plusteken wieg wegens te maken! Alle ingrediënten kocht ik tijdens Aldi. Dit is eentje Whole 30 Paleo-recept, maar den runderworst plusteken runderbouillon diegene ik heb tweedehands, voldoet noch aan Whole30/Paleo, louter ter kennisoverdracht! Ik serveerde ie met groene ui plusteken hete saus! Er staat eentje verbinding zoals ie recept te mijn bio! Zorg ervoor dat jouw den webstek van Mary’s Whole Life bezoekt voordat andere geweldige recepten! Watten kook jij graag te den instantpot? Laat jouw opmerking beneden achter! Ik ben op zoek zoals andere geweldige recepten!

gerelateerde artikelen

Back to top button