Culinaire Vreugde voor Iedereen

Jullie weten allen dat ik van volwassene salades vasthouden plus ik vermag noch liegen, maar ik had ene toegevoegd volwassene salade nodig

Jullie weten dat ik van volwassene salades vasthouden plus ik vermag noch liegen, maar ik had ene toegevoegd volwassene salade nodig na den festiviteiten van dit weekend 😅🥗 • Mijn vriend plus ik hebben ene wieg weekendje weg gehad, maar ie wasgoed zeker ene van diegene vakanties waar jou verlof van nodig hebt🤪 • Ie is dus klein wegens thuis te zijn met ene veel van mijn gebruikelijke gemakken. Eén daarvan is verhelderend mijn typische lunchmeesterwerk! • Mijn salade -basis van gehakte romaine -Te blokjes gesneden babyworteltjes – Te blokjes gesneden rode paprika – Te blokjes gesneden komkommer – Verkruimelde fetakaas – Gesneden zeezoutamandelen – Overgebleven kruidige kip – Geroosterde broccoli plus spruitjes – Gesneden oude salami – Geroosterde zonnebloempitten – Gegarneerd met mijn gebruikelijke knoflookexpressies saladedressing plus ene scheutje balsamico zwemvlies! •

gerelateerde artikelen

Back to top button