Culinaire Vreugde voor Iedereen

Kaarsen zijn noch enig voordat taart. Ik heb veel kilometers geproduceerd met mijn “1”, “3”,

Kaarsen zijn noch enig voordat taart. Ik heb den afgelopen jaren veel kilometers geproduceerd met mijn “1”, “3” plus “0” kaarsen! Voordat mijn verjaardagslunch maakte ik “Amy Schumer’s Dream Train Station Sandwich” van haar kookprogramma (Amy Schumer Learns to Cook) – mijn nieuwe favoriet op Food Network. Ie is eenvoudig plus heerlijk! . . Ingrediënten voordat ~2 sandwiches: versgebakken stokbrood, te plakjes • 1/3 lb prosciutto • 1/3 lb triple creme brie • boter. . . Beboter ie gesneden stokbrood aan beide kanten lichtjes plus voeg vervolgens plakjes toe/smeer den brie uit. Leg den prosciutto erop plus jij bent klaar wegens te opeten! . .

gerelateerde artikelen

Back to top button