Culinaire Vreugde voor Iedereen

Kipfajita’s uit den pan – ik maak dit zeker regelmatig gedurende mij thuis. Ik ben

Kipfajita’s uit den pan – ik maak dit zeker regelmatig gedurende mij thuis. Ik mis eentje twee van mijn gebruikelijke toppings (Spaanse rijst plus zure slagroom), maar zij waren nog steeds hevig wasgoed met enkel kaas, koriander plus salsa. . . Ingrediënten bakvorm: 1 pond kippenborst zonder bot, zonder vel, te dunne reepjes van 2,5 cm gesneden • 1 pond kippendijen zonder bot, zonder vel, te reepjes gesneden • 1 opscheplepel chilipoeder • 1 theelepeltje gerookte paprika • 1 theelepeltje knoflookpoeder • 1 theelepeltje kummel • 1 theelepeltje zoutig • 1 theelepeltje peper • 3 paprika’s, te reepjes gesneden (ik gebruikte geel, oranje plus stopteken) • 1 kleine gele ui, te weerga ruimte gesneden indien den paprika’s • olijfolie • tortilla’s plus andere toppings diegene jou wilt. . . Verwarm den oven voordat op 425. Meng alle smaakstoffen te eentje volwassene kom. Meng den gesneden kip met den smaakstoffen totdat dit tenue bedekt is. Ik laat ie op kamertemperatuur toebereiden terwijl ik den groenten klaarmaak. Meng den paprika’s plus uien met 1-2 eetlepels olijfolie plus breng op smaakwaarneming met zoutig plus peper. Positie den paprika’s/uien op eentje reserve volwassene bakvorm (den mijne is 15,5 x 20 inch) plus tijdsindeling zij 10 minuten. Kras ie uit den oven, duwtje den paprika’s/uien opzij plus voeg den kip toe. Probeer den kip zo wasgoed mogelijk te spreiden, zodat dit tenue gaart. Kattenbak nog ooit 10-15 minuten plus controleer dan of den kip gaar is. Den totale baktijd hangt overheen van hoe dik jou den kip snijdt. Serveer op verwarmde tortilla’s plus gewenste toppings. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button