Culinaire Vreugde voor Iedereen

Kipworst & Tomatenpasta met Brussel & Feta Geen verse tomaten nodig!

🍅🥫Kipworst & Tomatenpasta met Brussel & Feta 🥫🍅 Geen verse tomaten nodig! (Volmaakt voordat midden te den winter te Wisconsin! 😉) Sinds dit zomer heb ik dit opbergblik Tri-Colored Salad Ready Tomatoes te mijn kastje staan! (➡️Swipe wegens den ingrediënten te zien➡️) Ik worden daarginds elke keer aan herinnerd indien ik ging winkelen ter den Aldi, omdat er te mijn zaak nog steeds eentje hele uitgestrekte STAPEL van dit blikjes staat. Ik denken… indien ik eentje goede wijze kon vinden wegens zij te usances, ik nog steeds MEER kon kopen! Waarna gebeurde dit pastakoekmaaltijd. Ingrediënten: 🔹gilbertscraftsausages Caprese Kipworst 🔹Pasta zoals voorliefde (gekookt volgens den handboek op den verpakking) Ik gebruikte Rotini 🔹1/2 rode ui 🔹1 1/2 kopjes geraspte spruitjes 🔹1 opbergblik Tri-Colored Salad Ready Tomatoes van aldiusa 🔹 1/4 kopje water 🔹Olijf- of avocado-olie 🔹Citroensap 🔹Feta-kaas voordat den topping Verhit avocado-olie op middelhoog vuur, voeg den rode ui toe plusteken kattenbak totdat ie welriekend is. Voeg kippenworst plusteken geraspte spruitjes toe. Sauteer totdat ie gaar is. Voeg ie oogopslag tomaten, water plusteken ruwweg den tweede van eentje uitgeperste citroen toe. Kook totdat alles gecombineerd plusteken verwarmd is. Bestrooi met fetakaas plusteken eentje reserve scheutje olijfolie plusteken geniet ervan! Geen reserve smaakstoffen nodig omdat den tomaten alreeds te Italiaanse smaakstoffen zitten! Ik maak geen grapje, den smaken van dit schotel waren nuchter groots! Ik ben zo opgeruimd dat mijn zuster ter dit maaltijd dominant kon zijn. Zij voegde eentje ietsje hete saus toe! carlyinsta

gerelateerde artikelen

Back to top button