Culinaire Vreugde voor Iedereen

Permitteren wij dit den ‘use-it-or-loose-it’-pastasalade vermeld! • Ik ga weg

Permitteren wij dit den ‘use-it-or-loose-it’-pastasalade vermeld!🍽 • Ik ga den stad uit voordat Memorial Day, dus ik maak mij hevig schuldig aan ie uitstellen van den supermarkt totdat volgende week met ie uitvlucht dat ik ‘ Ik ben den stad uit! • Den creatie van vandaag is werkelijk eentje twee-tegen-één! Ik heb gisteravond dit lekkere pasta geproduceerd plus vanmiddag koud gegeten mits lunch. • zijn supereenvoudig! – Kook den pasta volgens den bijsluiter op den verpakking (ik gebruikte traderjoes groenteradiatore) – Snijd den groenten diegene jouw nog hebt ligt ter stukken (ik had eentje vierde zoete frites, watten boerenkool plus wortels) plus klaargemaakt zij indien nodig. Ie enige dat ik hoefde te zieden waren mijn zoete aardappelstukjes plus diegene gooide ik ter mijn airfryer terwijl mijn pasta kookte! -Ik voegde watten ofschoon gekookte kippenworst toe diegene ik nog had ligt plus zowel watten farro -Ik combineerde alles ter mijn pan met eentje scheutje olijfolie, eentje scheutje halve citroen plus eentje klein scheutje Italiaanse dressing -Ik bestrooide met watten zonnebloempitten plus fetakaas plus ie wasgoed zo lekker – zowel warm mits koud! • •

gerelateerde artikelen

Back to top button