Culinaire Vreugde voor Iedereen

Lentebessensalade met maanzaaddressing Dit is eentje recept van mijn schoonzus

πŸ“πŸŒΌ Lentetijd-bessensalade met maanzaaddressing πŸŒΌπŸ“ Dit is eentje recept van mijn schoonzus. Zij maakt ie vaak voordat familiebijeenkomsten plus ik ga eeuwig even terug! Ik heb ie afgelopen weekend geproduceerd. Hier is ie recept: Spinazie plus/of gemengde groenten (ik heb van elk eentje pakket geproduceerd) Pecannoten of geschaafde amandelen (geroosterd) Bessen: aardbeien, bosbessen, bramen plus/of frambozen Voordat den dressing: 1/3 kopje appelciderazijn 1/3 kopje suiker (meer of minder suiker zoals wil) 1 lepel maanzaad 1 theelepeltje gemalen mosterd 1 theelepeltje pluis zoutig 2/3 kopje olijfolie 1/4 kopje ui, gehakt Voeg dressingingrediΓ«nten toe aan eentje blender of keukenmachine, ik gebruikte mijn nutri kogel. Meng ja wegens te samenvoegen. Meng alles vlak voordat ie serveren ingevolge jawel, geniet ervan! Tip: Maak den dressing den avond ervoor voordat den lieve smaakwaarneming! Tijdsindeling den notenhouten lichtjes op ie stookinrichting of ter den oven op eentje lage temperatuur.

gerelateerde artikelen

Back to top button