Culinaire Vreugde voor Iedereen

(Let noch op mijn vuile rechaud) Ik schenkkan noch wachten wegens weer persoonlijke kooklessen te geven

(Let noch op mijn vuile rechaud) Ik schenkkan noch wachten wegens weer persoonlijke kooklessen te geven. Tom plus ik hebben ene twee klas geleden tijdens ene opleiding pasta leren maken. Ik besloot dat ie vandaag ene goede pastadag wasgoed wegens te usances met dit mini-gehaktballetjes (diegene ik maakte plus invroor voordat Colin worden geschapen). Omdat hij overheen ene twee weken zes maanden wordt, worden ie tijdstip wegens zij te usances. Ie pastarecept is idem mits mijn lasagne plus den gehaktballetjes komen uit ie recept dat ik gewoonte voordat Italiaanse Bruidssoep. Den saus is te den winkelzaak gekocht? . .

gerelateerde artikelen

Back to top button