Culinaire Vreugde voor Iedereen

Mijn hersenen zijn eentje ietsje verstrooid sinds ik weer aan ie werkgelegenheid ben… plus ik heb eentje vergissing vervaardigd

Mijn hersenen zijn eentje ietsje verstrooid sinds ik weer aan ie werkgelegenheid ben… plus ik heb eentje twee recepten verprutst… dus vanavond is ie eentje maaltijd te den voorraadkast. Onmogelijk wegens te verzieken. Pasta met gerookte kielbasa. Jouw zullen ie vlees uit den vervangende Italiaanse worst of gehaktballetjes kunnen weglaten… maar ik hou van kielbasa omdat ie lang te den koelkast vermag wordt bewaard plus gemakkelijk klaar is voordat eentje maaltijd te den voorraadkast. Den saus bestaat uit 24 oz rode saus gem met ~ 3/4 kopje basilicumpesto (ik vries verse batches te te den zomer, maar te den zaak gekocht werkt zowel). Kook 1 pond pasta (ik heb vanavond bucatini tweedehands) totdat zij beetgaar zijn, laat uitlekken plus zet opzij. Voeg te dezelfde pan 2-3 eetlepels olijfolie plus 1 gerookte kielbasa-worst (te plakjes) toe. Zodra ie bruin is, voeg jou den rode saus toe…warming-up… zet dan ie vuur uit plus stuurroer den pesto plus pasta erdoor. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button