Culinaire Vreugde voor Iedereen

Mijn laatste trek! Den laatste keer dat ik mijn onderschepping deelde, had ik ene behoorlijk volle kar! Dit keer

🛒 Mijn nieuwste aldiusa-oogst! 🛒 Den laatste keer dat ik mijn onderschepping deelde, had ik ene behoorlijk volle kar! Dit keer vermag ik met vreugde veiligheidsfunctionaris dat ik mij grotendeels aan mijn tabel heb gehouden! 📝 Totaal uitgegeven: $ 102,37 🙂 Mijn laatste shoppingtripje wasgoed $ 252,30 😳 Den laatste shoppingtrip wasgoed mijn eerste wandeling uitsluitend indien nieuwe moeder, ik genoot manifest van den lange wandelingen voort elk gangpad! 😅 Dit keer concentreerde ik mij weer op ie trachten mij aan den tabel te vasthouden plusteken den maaltijden te funderen op goedje diegene ik alhoewel te stulp heb. Maaltijdideeën voordat dit week zijn: 🔹Gepaneerde garnalen plusteken salades 🔹Cowboy Skillet (dit staat alhoewel ene tijdje op ie spijskaart plusteken wordt dit week tenslotte vervaardigd) 🔹Harvest Sheet Pan Super (hoewel den Aldi geen appel-kipworst meer had, dus ik zullen moeten nog ene run maken) 🔹BBQ pulled pork 🔹 Flatbread pizza (obv! 😆) Den surplus van den winkelwagentje bestaat voornamelijk uit ie aanvullende van basisartikelen of ontbijt/lunch/snacks Mijn maaltijdplan is dit week noch volmaakt, maar trouwhartig medegedeeld, voordat mij, ie hoeft noch volmaakt te zijn wegens effectief te zijn. Ik laat immer ruimte voordat wendingen, want den week verloopt nooit zoals gepland. Ik sta mijzelf toe flexibel te zijn. Ook kunnen sommige soirees uiteindelijk gewoon ene gemakkelijke combinatie van eiwitten, groenten plusteken koolhydraten zijn wegens ie simpel te vasthouden, of ene diepvriespizza! Mijn raad is dat ie allen wegens balans draait. Weeskind jou bewust van watten jou te jou voorraadkast/diepvriezer hebt, zorg dat jou ene twee ideeën hebt gepland plusteken ene twee eenvoudige ideeën waarop jou kunt terugvallen indien den week noch helemaal verloopt zoals gepland.

gerelateerde artikelen

Back to top button