Culinaire Vreugde voor Iedereen

Mijn twee kersthammen! Wij hebben voordat ie vooraf ham vervaardigd! Zowel alreeds wasgoed ie Ju

🍖🍖Mijn Twee Kersthammen! 🍖🍖 Wij hebben voordat ie vooraf ene ham vervaardigd! Zowel alreeds waren wij met zijn drieën voordat ie kerstdiner, ie onkundige onzerzijds ​​wieg wegens ooit te trachten! Smakelijk wasgoed ie zeker! Den ham is natuurlijk van aldiusa, plus maar 95 cent vanaf pond! Afgelopen weekend hadden zij er nog ene twee via mij ter den zaak! Wij voegden 7 toe aan den bodem van den pan, bedekten dit met folie plus bakten ruwweg 2 uur op 250 graden totdat den inwonende temperatuur 140 graden bereikte. Wij hebben ie verglaassel dat erop zat noch tweedehands. Ie wasgoed ene ietsje lastig wegens ie op temperatuur te krijgen plus ik besefte dat ik geen goede braadpan heb, maar ie is nog steeds heerlijk werd! Wij serveerden ie maaltijd met aardappelpuree (diegene ik ene twee dagen van tevoren maakte), Zweedse gehaktballetjes plus asperges ter den airfryer. Watten hadden jullie voordat ie kerstdiner?

gerelateerde artikelen

Back to top button