Culinaire Vreugde voor Iedereen

Mijn versie van nestelen: ene partij basilicumpesto maken! Zoveel huis dan schoon

Mijn versie van nestelen: ene partij basilicumpesto maken! ZO veel huis dan zuiveren 🤷🏻‍♀️. Ik zullen dit spul op vrijwel alles kunnen tenuitvoerleggen – brood, pizza, pasta (gewoon of wegens ene ​​saus ter ene pot op te vrolijken), enzovoort. Ik denken dat dit mijn 5e of 6e batch is ter den afgelopen twee maanden? Nu onze tuin bloeit, vermag ik zoals buitenshuis wandelen wegens snel te plukken! Ik heb vandaag ene afkorting van gehakte look ter ene wedstrijdje tweedehands omdat ik geen verse look had. Ie is noch zo wasgoed, maar ie werkt! Dit enkele batch is precies den juiste hoeveelheid met 1 pond gekookte pasta. . . Pureer ter ene keukenmachine 2 kopjes verpakte verse basilicum, 1/2 kopje geraspte Parmezaanse kaas, 1/4 kopje geroosterde pijnboompitten (afgekoeld), 1 theelepeltje zoutig, 1 theelepeltje peper, 2-3 teentjes look. Eenmalig gecombineerd, voeg langzaam olijfolie toe plus verwerken op lage vlugheid totdat den gewenste consistentie. Onmiddellijk tradities, maximaal ene week ter den koelkast wegzetten, of maximaal 3 maanden invriezen (of langer… geen wetenschap daarvan…). . .

gerelateerde artikelen

Back to top button