Culinaire Vreugde voor Iedereen

Mini-maïshonden, iemand? Ik ging viezeriken ter ene deken maken voordat onze zondagse tre

Mini-maïshonden, iemand? Ik wilde viezeriken ter ene deken maken voordat onze zondagse traktatie, maar had geen “dekens”… dus ter positie daarvan besloot ik ie mollyyeh-recept voordat maïshonden te trachten. Ter positie van hotdogs prikte ik kleine smokies met ene tandenstoker plus doopte ik ter ie beslagrecept. Ik vind ie eeuwig moeilijk wegens mijn zonnebrandolie op den juiste temperatuur te liefhebben… Ik ben noch zo terdege ter waar frituren. Hoe dan zowel, dit jongens zijn behoorlijk terdege lukken. Bekijk haar recept op food52. Ik had geen karnemelk, dus ik gebruikte den melk- plus azijnvervanger (1 lepel witten azijn plus voeg melk toe totdat ie totale volume 1 kopje is). Zorg er zowel voordat dat den smokies (of hotdogs) verdord zijn voordat jou zij ter ie deeg doopt… Ik heb voordat sommige ervan ene dun laagje meel geprobeerd voordat ik zij dompelde, maar ik merkte noch veel verschil indien mijn deeg bleef plakken . Mijn zonnebrandolie wasgoed behoorlijk ondiep, dus ik moest watten meer oppassen wegens er zeker van te zijn dat zij gestaag gaarden. Eén pakket Lit’l Smokies wasgoed precies terdege voordat den hoeveelheid deeg ter dit recept. Ik ga den toegevoegd’s invriezen zodra zij zijn afgekoeld plus dan warming-up ter den oven indien wij ene vluggertje nodig hebben. 🤗. .

gerelateerde artikelen

Back to top button