Culinaire Vreugde voor Iedereen

Mini M&M Koekjes Ik zullen voorgerecht zeggen: ik ben geen broodbakker! Ik heb nooit geluk gehad baki

🍪🥳Mini M&M Koekjes🥳🍪 Ik zullen voorgerecht zeggen: ik ben geen broodbakker! Ik heb nog nooit geluk gehad met likken plusteken mijn koekjes werden immer hard of volks. Dit keer noch! Ik weet noch of ie mijn nieuwe oven is of gewoon watten quarantainegeluk aan mijn zijde! Hoe dan zowel, ik moest dit perfecte kleine koekjes documenteren voordat zij weg waren! 😋 — Ie recept is van twopeasandpod Zoek maar ooit zoals mini m&m koekjes! — Mijn aantekeningen: ik heb 4 eetlepels boter met ghee ondergedompeld (ik had noch voldoende zachte boter, dus ik gebruikte ghee voordat den resterende hallostick). Ik gebruikte arrowroot power ter positie van maïszetmeel. Ik heb geen mini-chocoladestukjes toegevoegd. Den m&m’s waren voordat mij den perfecte hoeveelheid reep! Sterker nog… ik gebruikte slechts vrijwel 3/4 kopje ter positie van ene volle kop. Ook heb ik geen KitchenAid-mixer, ik heb den natte ingrediënten gem met ene handmixer plusteken volledig met den hand toestaan toerusten — Heeft iemand verschillend geëxperimenteerd met likken tijdens quarantaine? —

gerelateerde artikelen

Back to top button