Culinaire Vreugde voor Iedereen

Natuurlijk geverfde paaseieren Dit heb ik steevast alhoewel ooit willen trachten! Ik had geen dy

🎨🥚Natuurlijk Geverfde Paaseieren 🥚🎨 Dit heb ik steevast alhoewel ooit willen trachten! Ik had geen verfkit of pigment voordat levensmiddelen, dus ik gebruikte waar diegene ik alhoewel had wegens mijn eieren op natuurlijke wijze te verven! Ik gebruikte rode uienschil, kurkuma plus granaatappel bosbessen acai groene thee! Den thee wasgoed van den laatste najaar. . Bruin = rode uienschillen Geel = kurkuma Blauw/groenkleurig = thee . Hier zijn den instructies voordat ie sterven van eieren met thee, omdat dit ie gemakkelijkst waren! Jouw kunt elke donkere fruitthee usances of uitproberen met verschillende theesoorten. Verwarm ie water haastigheid aan den kook, ik gebruikte mijn theeketel diegene ie water superheet krijgt. Giet ruwweg 1,5 kopjes water ter ene stenen pot met 2 theezakjes. Laat den thee 20-30 minuten voorttrekken. Verwijder den theezakjes plus laat verkoelen. Voeg ene opscheplepel witten azijn toe. Voeg vervolgens ene ei toe aan elke pot, dek overheen plus zet minstens 30 minuten ter den koelkast. Oefen met verschillende tijden voordat verschillende schaduwresultaten! Schraal ter den kartonnen eierdoos plus bewaar ter den koelkast. . Voordat den uienschil plus kurkuma gebruikte ik den instructies van thekitchn.com. Zij waren moeilijker te maken, tijdrovend plus den kurkuma wasgoed rommelig! (Vlekt gemakkelijk, maar wordt welnu schoon) Ik heb mijn eieren tijdens 7 minuten “hardgekookt” met ene kopje water, laat zij snel los plus positie zij voorzichtig ter ene ijsbad. . Mits jij dit uitprobeert of vragen hebt, laat ie mij weten! Gelukkig Pasen! . . . . .

gerelateerde artikelen

Back to top button