Culinaire Vreugde voor Iedereen

Noch alle spullen diegene viraal gaan zijn omvangrijk, maar ik moest dit virale kaneelro uittesten

Noch alle spullen diegene viraal gaan zijn omvangrijk, maar ik moest dit virale kaneelbroodjes-hack uittesten diegene den uitstapje doet. Vooral omdat ik ene tube ter mijn koelkast had staan ​​diegene haastigheid verlopen wasgoed 🙃. Er zijn ene twee variaties, dus ik heb den onderdelen genomen diegene ik wieg vond plusteken mijn inherent versie geproduceerd. Ik heb nooit slagroom, dus gebruikte ik volle melk plusteken dat werkte prima. Ik ben lekker verrast hoe was zij waren! . . Ingrediënten: 1 buisje, ter den zaak gekochte Grands/Jumbo kaneelbroodjes (5 wentelen vanaf buisje) • ~1/3-1/2 kopje volle melk • 2 eetlepels gesmolten boter • 1/3 kopje bruine suiker • 1 theelepeltje kaneel. . Verwarm den oven voordat op 350. Positie den broodjes gestaag ter ene ingevette diepe ovenschaal (ik gebruikte ene foliepan van 9×7 inch). Giet den melk erover (ik heb noch gemeten, maar er zat ruwweg 1/4 inch op den bodem van den pan). Meng den kaneel plusteken bruine suiker met den gesmolten boter plusteken spade gelijkmatige porties op den bovenzijde van elk kadetje. Bedek den pan met folie plusteken kattebak lopend 30 minuten, verwijder dan den folie plusteken kattebak nog ooit 10 minuten of totdat ie gaar is. Laat koelen plusteken verglaassel met ie verglaassel waarmee zij zijn meegeleverd of met jou inherent verglaassel (ik gebruikte mijn gebruinde boterroomkaasglazuur uit mijn diepvriesvoorraad). .

gerelateerde artikelen

Back to top button