Culinaire Vreugde voor Iedereen

Nieuwe ijssmaak – ie originele recept komt van – Blueberry Mascarpone Ice C

Nieuwe ijssmaak – ie originele recept is van katie_clova – Blueberry Mascarpone Ice Cream. Er zitten zowel koekjes te 🤗. Ik volgde haar recept precies, tenzij dat ik 8 oz magere roomkaas gebruikte te positie van mascarpone… omdat ie ofschoon te mijn koelkast stond. Ik kookte den laatste custard totdat 175-180 graden wegens er zeker van te zijn dat den eieren gaar waren. Ik heb ~6 onzerzijds gemalen koekjes te ie ijs tweedehands – misschien te veel. Ik zullen verminderen totdat 4 oz of iets minder indien ik ie weer zullen maken. Voordat ie serveren heb ik er nog watten reserve gemalen koekjes overheen gedaan. Overheen ie generaal is ie terdege… maar ik weet noch zeker of ik ie bosbessengedeelte nog eentje keer zullen doet… misschien eentje ander fruit of geen fruit? . .

gerelateerde artikelen

Back to top button