Culinaire Vreugde voor Iedereen

NYE 2021 – 2e klas op rij met dit speciale traktatie: truffelchips! Ie is ke

NYE 2021 – 2e klas op rij met dit speciale traktatie: truffelchips! Ie zijn ketelchips met daarop eentje zelfgemaakte gorgonzola-kaassaus, balsamico-reductie, gekonfijte pecannoten, verse salie, gorgonzola-kaaskruimels plus last but not least: witten truffelolie. Den Gorgonzola-kaassaus is van spoonforkbacon – ik begon met haar recept plus moest daarna meer melk toevoegen wegens ie te verdunnen plus reserve gorgonzola-kaas wegens den smaakwaarneming was te krijgen. Ik moest er zeker mee spelen, dus eentje recept met afgemeten porties heb ik nog noch. Ik kocht den gekonfijte pecannoten plus maakte den balsamicoreductie. Jou kunt balsamico-reductie te den winkelzaak kopen, maar ik heb er geen gevonden diegene ik lekkerder vind dan zelfgemaakt. Zowel veel goedkoper wegens ie gewoon zelf te verrichten. Den witten truffelolie is hevig doorslaggevend – ik heb er eentje twee geprobeerd uit mijn supermarkt plus ie wasgoed ZO slecht. Mijn go-to is “Tartufi Jimmy witten truffelolie” – ie is prijzig, maar den moeite waard. Mits jouw eentje ander merknaam probeert, lees dan vantevoren den recensies voordat jouw er eentje koopt. Wegens dit te maken, verwarmde ik den ketelchips te den magnetron totdat zij opgewarmd waren (vrijwel 30 seconden), schepte er vervolgens den Gorgonzola-kaassaus overheen plus vervolgens eentje scheutje balsamico-reductie. Strooi er eentje ietsje salie, verkruimelde Gorgonzola-kaas plus gekonfijte pecannoten overheen plus maak uit met eentje scheutje witten truffelolie. Jammie! . .

gerelateerde artikelen

Back to top button