Culinaire Vreugde voor Iedereen

One Pot Romige Worst Gnocchi Vanavond heb ik mijn eerste rechtbank met gnocchi vervaardigd! Hebben

🥔🍲 One Pot Creamy Sausage Gnocchi 🍲🥔 Vanavond heb ik mijn eerste rechtbank met gnocchi vervaardigd! Heb jij gnocchi reeds geprobeerd? Dat had ik totdat vanavond noch gedaan, althans noch te mijn inherent kookkunsten! Ik probeerde ie aan mijn man te schetsen plus ie enige watten ik kon beschouwen wasgoed: kleine aardappelkussentjes! 🥔☁️ Ik hield van dit recept van tornadoughalli. Super eenvoudig plus supersnel klaar! Absoluut ene blijvertje! Ie recept staat gelinkt te mijn bio. Zij heeft zowel ene tacoversie!! Dit vermag met ingrediënten wordt vervaardigd, maar ik geef den voorliefde aan kleine, te blokjes gesneden tomaten, zoals ie recept vereist. Swipe ➡️ voordat ingrediëntenfoto. Heb jij reeds ooit met gnocchi gekookt? Watten heb jou ermee vervaardigd?

gerelateerde artikelen

Back to top button