Culinaire Vreugde voor Iedereen

Op Adobo geïnspireerde groentekom overheen boerenkool met cojitakaas!! vulling plusteken del

Op Adobo geïnspireerde groentekom overheen boerenkool met cojitakaas!! vullende plusteken heerlijke lunch. • Op ene bakplaat roosterde ik spruitjes, wortelen, rode ui plusteken rode plusteken gele paprika. Ik mengde zij met olijfolie plusteken ene snelle zelfgemaakte adobo-kruidensoort (uienpoeder, komijnzaad, knoflookpoeder, chilipoeder, gedroogde oregano, paprika plusteken zoutig plusteken peper). Dit werden 25 minuten gekookt op 400 graden Fahrenheit (halverwege geroerd) • Ik masseerde vervolgens ene kom boerenkool met watten olijfolie plusteken bakte ene busje maïs, verdeelde tomaten plusteken pintobonen. Ik heb zowel ene ietsje van mijn zelfgemaakte adobo te den koekepan gedaan! • Vervolgens heb ik den kom te elkander gezet met den boerenkool op den bodem, mijn groenten plusteken bonen erdoor gem plusteken gegarneerd met stukjes cojitakaas! • Ie wasgoed zo lekker plusteken alle groenten waren den volgende dag nog lekkerder 😍 Ik vind ie gewoon heerlijk indien dat gebeurt. • •

gerelateerde artikelen

Back to top button