Culinaire Vreugde voor Iedereen

Oudjaar vraagt ​​wegens ene ​​bijzondere traktatie! Ik heb ene van mijn top 3 favorieten weer geproduceerd

Oudjaar vraagt ​​wegens ene ​​bijzondere traktatie! Ik heb ene van mijn top 3 favoriete gerechten uit Cleveland weer geproduceerd: truffelchips. Ik ben er vrij zeker van dat ie restaurant dat zij vroeger maakte, Jekyll’s Kitchen, nu gesloten is… plus wij woon nu te Minneapolis. Den Gorgonzola-kaassaus is van spoonforkbacon – ik heb hem den dag ervoor geproduceerd, te den koelkast bewaard plus voordat vanavond ene twee lepels opgewarmd te den magnetron. Ie recept voordat gekonfijte pecannoten wasgoed supereenvoudig plus van tevoren geproduceerd… plus alhoewel ie andere kun jou te den zaak kopen. Balsamico-reductie is zelfgemaakt huis, maar ik ging hier voordat den gemaksfactor. Den truffelolie is hevig important – ik heb er ene twee uit mijn supermarkt geprobeerd plus ie wasgoed ZO slecht. Ik heb ene nieuwe van Amazon geprobeerd (“Tartufi Jimmy” -merk … ie is prijzig, maar den moeite waard) … lees gewoon den recensies voordat jou er ene koopt. Wegens dit te maken, verwarmde ik den ketelchips te ene oven van 350 graden totdat zij opgewarmd waren, schepte er vervolgens den Gorgonzola-kaassaus overheen plus vervolgens ene scheutje balsamico-reductie. Strooi er ene ietsje salie, verkruimelde Gorgonzola-kaas plus gekonfijte pecannoten overheen plus maak overheen met ene scheutje witten truffelolie. Jammie! . .

gerelateerde artikelen

Back to top button