Culinaire Vreugde voor Iedereen

Pan con tomate… of brood met tomaten. Dit wasgoed eentje van onze favoriete voorgerechten

Pan con tomate… of brood met tomaten. Dit wasgoed eentje van onze favoriete hapjes waarna wij te 2018 zoals Valparaiso reisden. Mijn laatste kiek is re van taulat – eentje re cool restaurant op ie koepel indien jou uiteindelijk gaat. Hoe dan zowel, ik had zoals mijn eigenlijke kiek van ie restaurant (laatste kiek) willen loeren voordat ik hem probeerde te maken. Ie is verhelderend dat ik aan mijn presentatie moeten werken, maar ik heb geen spijt van den zwaardere tomatentoepassing. Hoe dan zowel, ie is intact eenvoudig plus hevig terdege. Den eerste stap is ie doormidden snijden van goede tomaten (te voorliefde eentje voldragen erfstuk, maar ik kon dit keer schattig Roma krijgen) plus vervolgens den binnenzijde schuren (den schil wordt noch geraspt, dus jou krijgt eentje tomatenpulp) – zie den 3e kiek. Handelen dit langzaam plus den vel zullen op natuurlijke wijze teruggaan terwijl jou raspt plus noch te ie mengsel terechtkomt. Voeg dan eentje ietsje zoutig toe (waardoor meer water wordt onttrokken) – dus ik heb eentje vitaal portie van ie water toestaan weglopen wegens eentje ​​dikkere consistentie te krijgen. Grill/tijdsindeling vervolgens gesneden knapperig brood met olijfolie of boter, wrijf ie aan beide kanten te met eentje gesneden teentje look, ongezouten van den grill of grill, plus bedek ie met tomaten plus eentje ietsje meer zoutig. Ie lijkt erop dat Taulat watten peterselie/smaakstoffen bevatte plus zowel meer boter, maar ik geef den sangria den schuld van mijn krapte aan herinneringsvermogen. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button