Culinaire Vreugde voor Iedereen

Pantry uitdaging! Ik vond dit oud ter mijn kasten van waarschijnlijk 2 klas geleden! D

Pantry uitdaging! Ik vond dit oud ter mijn kasten van waarschijnlijk 2 klas geleden! 😱 Maak jou geen zorgen, hij is nog noch helemaal verlopen!! Wij hebben ene twee dagen 😂 Ie is ene gezouten karamel-suikermix voordat roomkaas! Ie vraagt ​​wegens roomkaas plus marshmallowpluisjes. Ik had geen pluisjes, dus gebruikte ik gewoon slagroomkaas. Perfecte aanvulling op den appels diegene ik uit den plaatselijke boomgaard haalde! 🍎 Hoe dan zowel… ie doelwit van dit manifest is wegens voorafgaand te trachten op te usances watten jou ter jou kasten plus voorraadkast hebt verstopt voordat jou er meer koopt!! Ik snap ie, ie is zo plus jou wilt ALLE HERFSTdingen kopen… maar mits ik dit doet… heb ik den neiging wegens spullen ter mijn stulp te vinden diegene ofschoon jaren noch meer wordt tweedehands. Dus den zuinige tip van vandaag is: koop ie enig mits jou van project bent ie te usances. Ik schaam mij er zowel voordat wegens toe te geven dat ik TWEE dozen van dit mix heb, omdat ik er zowel te veel van heb gekocht. Ik zullen waarschijnlijk den andere weggooien 💸 Ik daag mijzelf uit wegens vooruit te gaan, wegens enig te kopen watten ik van project ben te usances, plus probeer geen voorraad ter te slaan of ene voorraad aan te leggen enig maar omdat ie ene is, uitgezonderd ik zeker weet dat ie iets is dat opgebruikt zullen wordt . Mijn doelwit den komende weken is wegens mij weer te focussen op watten ik ter den supermarkt koop plus er ene punt van te maken wegens te usances watten ik ofschoon ter stulp heb. Heeft u iets ter uw voorraadkast wegens ene ​​❔ .

gerelateerde artikelen

Back to top button