Culinaire Vreugde voor Iedereen

Pittige Immuniteitsschoten Immuniteitsschoten maar KRUIDIG! Ingrediënten: Ie vruchtensap van

🫙🔥 Pittige Immuniteitsshots 🔥🫙 Immuniteitsshots maar dan SPICY! 🥵 Ingrediënten: 🍍 Ie vruchtensap van één busje ananas (bewaar den ananas mits vluggertje!) 🍋 Vruchtensap van één citroen 🍊 Vruchtensap van één sinaasappel 🧄 2 teentjes look, fijngehakt 🥔 1/2 inch gemberwortel, fijngehakt 🟡 1/2 theelepeltje kurkumapoeder 🧂 1/4 theelepeltje zwarte peper 🌶️ 1/4 theelepeltje cayennepeper 🫙 Meng ter eentje glazen pot plus geniet elke dag van eentje slok of twee! Ik heb veel knoflook-immuniteitsshots plus vuurcider-recepten zien rondgaan, dus ik denken dat ik All.The.Things zullen mixen plus mijn inherent kleine immuniteitsshot zullen maken, vergelijkbaar met diegene diegene jouw ter den afzonderlijke kleine flesjes kunt kopen. .maar met look & warmte! Dit is pittig werd, maar OMG zo lekker, zoals mijn visie! Ene kleine pittige traktatie! Plus dit stenen pot-toppers diegene den Kerstman mij heeft gegeven, zijn mijn nieuwe favoriete ding! 😍

gerelateerde artikelen

Back to top button