Culinaire Vreugde voor Iedereen

Recept voordat eentje bierdip! Klaar voordat ie weekend van Memorial Day! Daarbij is ie zowel mijn geboorte

🥨🍻 Recept voordat eentje bierdip! 🍻🥨 Maak jou klaar voordat Memorial Day-weekend! Daarbij ben ik maandag zowel jarig! 🥳 Ik voel mij immer raar mits ik zeg dat ie MIJN verjaring is, omdat ik eentje verjaring sector! Wieg weetje overheen mij: ik heb eentje tweelingbroer! Hier is ie recept! 2 pakjes roomkaas, verzacht 2 volle kopjes prettig geraspte scherpe cheddarkaas (te dit geval wil jou den scherpe!) 1 pakket ranchdressing-kruidenmix 1/2 kop light pils (minus of meer voordat den gewenste consistentie) Combineer alle ingrediënten met / eentje mixer Laat ie tenminste 3 uur of eentje hele nacht verkoelen voordat den uitgelezene smaakwaarneming. Serveer met pretzels plusteken geniet ervan! Ik opeenstapeling dat jullie allen eentje massaal weekend hebben! . . . . .

gerelateerde artikelen

Back to top button