Culinaire Vreugde voor Iedereen

Red Bag Chicken op eentje Brioche-broodje, verklarend Chick-fil-A of Popeyes, kopieer kattenkip san

❤️🍗 Red Bag Chicken op eentje Brioche Bun🍗❤️ AKA Chick-fil-A of Popeyes copy cat kipbroodjes! EINDELIJK vond ik vandaag den rode zakkip ter mijn zaak! Ik ben er alhoewel maanden zoals op zoek plusteken heb er zelfs nooit eentje lege plek voordat waargenomen. Ik begon te denken dat mijn omlijning zij gewoon noch kreeg. Dan verschijnen zij mits honingbij toverslag vandaag! 2 zakken gekocht! Ik heb buffelsaus, slaatje, rode ui, augurken plusteken mayonaise toegevoegd. Zij waren heerlijk! Ik heb zij gewoon ter den oven gekookt. Ik heb nog geen airfryer, maar zij kunnen nog huis ter één wordt klaargemaakt voordat eentje knapperigere afwerking.

gerelateerde artikelen

Back to top button