Culinaire Vreugde voor Iedereen

Rode Paprika & Tomatensoep Oké, ik ben manifest geen foodfotograaf… maar dat wasgoed welnu zo

🍲🥫 Rode Paprika & Tomatensoep 🥫🍲 Oké, ik ben manifest geen foodfotograaf… maar ik moest dit willekeur diegene ik vandaag maakte te eentje opwelling weliswaar even porties. Ik had eentje rode paprika, eentje jalapeno plus eentje twee tomaten diegene er behoorlijk triest uitzagen… totdat ie punt dat ik zij haastigheid weggooide. Ik had zowel eentje ontsloten pak kippenbouillon dat moest wordt tweedehands… ie is totaal geen soepweer meer, maar ik heb dit geproduceerd omdat ik probeerde bewust te zijn van ie opgebruiken van alle producten plus noch zoveel te toestaan verspillen . Dit is watten ik deed: 1 rode paprika, schunnig gesneden 1/2 jalapenopeper, schunnig gesneden 3 trostomaten, schunnig gesneden 1/2 ui, gehakt 2 teentjes look (of voorgehakt) 1 busje tomatenblokjes 2 kopjes kippenbouillon (voeg water toe mits jouw noch toereikend bouillon hebt) 1 el tomatenpuree 1 tl zoutig 1/2 el Italiaanse smaakstoffen 1/2 tl paprika 2 el kokosnootaminos (of suiker) Melk, half plus half, slagroom of kokosmelk Zet den instantpot op den bakstand. Voeg 1 lepel olijfolie toe. Kattenbak den paprika, jalapeno, ui plus look totdat zij welriekend zijn. Voeg den verse tomaten toe plus kattenbak nog eentje twee minuten. Voeg den tomatenpuree, smaakstoffen plus kokosaminos toe. Stuurroer plus dek uit met ie deksel plus zet den ventilatieopening op afdichting. Kook op hoge druk tijdens 12 minuten. Laat den druk handmatig weggaan. Gewoonte eentje staafmixer wegens den omvangrijke stukken te mengen. Voeg eentje flinke scheut melk toe. Stuurroer plus serveer met basilicum plus fetakaas. Tips: •Elke keer dat ik eentje busje tomatenpuree open, vries ik te watten ik noch gewoonte. Ik probeer klontjes van vrijwel 1 lepel te te vriezen, zodat ik zij te toekomstige gerechten schenkkan gewoontes. • Ik gebruikte bevroren ui. Wanneer ik eentje halve ui gewoonte, snijd ik moeiteloos den surplus te stukken plus vries ik den surplus te. Dit maakt ie gemakkelijk mits ie volgende recept eentje halve ui nodig heeft, plus ie blijft noch achter te mijn koelkast ligt. • Mits jouw meer tijdstip hebt, tijdsindeling dan den paprika, verse tomaten & look te den oven voordat meer smaakwaarneming. Jou kunt den soep zowel op ie keukenfornuis maken.

gerelateerde artikelen

Back to top button