Culinaire Vreugde voor Iedereen

Speciaal zondagsdiner wasgoed pasta bolognese. Meer specifiek: “Den uitgelezene Bologne

Speciaal zondagsdiner wasgoed pasta bolognese. Meer specifiek ie recept “Den Liefste Bolognese” van bonappetitmag. Er wasgoed veel druk wegens dit juist te maken… omdat ik ene driedubbele hoeveelheid saus maakte, zodat ik dit kon invriezen voordat toekomstige doordeweekse maaltijden. Ik heb ofschoon voorheen andere bolognese-recepten geproduceerd, maar ik besef nu dat er ene reden is waarom dit den uitgelezene is. Ie toestaan ene twee uur (watten mijn andere recepten noch deden) wegens te maken, dus ik raad den drievoudige batch ten zeerste aan, zodat jou zoveel mogelijk waar voordat jou tijdstip krijgt. Ik verdubbelde enig den hoeveelheid pancetta (omdat ie te ene verpakking van 100 ml zat), 1% te positie van volle melk, plus Pinot Grigio voordat den droge witten wijn. Ik gebruikte mijn grootste pan plus kookte dit zowel op ene hogere temperatuur (tussen kokerij plus zachtjes sudderen) voordat den vloeistofreductie. Indien ik dit drievoudige batch op ene “over plus toe bubbel of twee” soort warmte had lijdzaam, zullen ie 10 uur hebben geduurd wegens te reduceren. . .

gerelateerde artikelen

Back to top button